Grote universele ventiel Lockout

Grote universele ventiel Lockout
Productdetails

Onderdeel nr: UVL01

Grote universele ventiel Lockout met het blokkeren van de Arm
Ikndustrial ventiel lockout
Universele ventiel lockout systemen zijn veelzijdig, robuust, easy-to-use en lichtgewicht - perfect voor alle soorten standaard kleppen worden vergrendeld met een enkel apparaat. Ze zijn ontworpen om te behandelen van extra gevolgen en weerstaan chemicaliën waardoor ze ideaal zijn voor zowat elke omgeving. Complete universele lockout systemen kunnen worden aangeschaft samen of door hun afzonderlijke onderdelen.

  1. Gemaakt van industriële kwaliteit staal en nylon.

  2. Deze industriële ventiel lockoutis een modulair systeem waarmee u lock-out kleppen van verschillende soorten en maten. Geen ander apparaat biedt deze flexibiliteit en zekerheid.

  3. Het is een universele klep sluis, whichused om lock-out grote hefbomen van de kleppen, T-grepen en andere harde-naar-secure mechanische apparaten

Onderdeel nr.

Beschrijving

UVL01

Met 1 arm - voor kwartslag kogelkranen

UVL02

Met 2 arm - voor 3, 4 of 5-weg ventielen, of te lock buizen in de "on", "off", of "smoorklep" positie.

UVL03

Met gecoate kabel - kabel-bijlage met behulp van voor rechte kranen

UVL04

Klem baseren alleen - voor vlinderkleppen

UVL05

Met 1 arm & gecoate kabel - universele ventiel lockout voor meeste kleppen

Speciaal ontworpen volgens uw speciale wensen, onze grote universele overdrukveiligheid lockout gemaakt door één van de professionele fabrikanten en leveranciers in China - LOCKEY vanproducten lockout. Onthaal aan groothandel aangepaste grote universele ventiel lockout op goedkope prijs met onze fabriek in China gemaakt, en wij bieden ook de gratis monster.

Onderzoek