Massief geanodiseerd aluminium lockout-hangslot

Massief geanodiseerd aluminium lockout-hangslot
Productdetails

Onderdeelnr .:   ALP 7 6

7 6 mm   Aluminium veiligheidshangslot

a) Behuizing van aluminium en drievoudig gecoate beugel van gehard verchroomd staal .

b) Bij het ontgrendelen van het hangslot , de beugel   verschijnt automatisch .

c) Lengte beugel: 25 mm, 38 mm, 76 mm.

d) Normale kleur: ROOD, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV .

e) Andere beugellengtes kunnen worden aangepast .

 

Onderdeel nr.

Specificatie

Beschrijving

ALP25

Binnenste beugel: 25 mm; diameter: 6mm

KA, KD, MK, GMK

ALP38

Binnenste beugel: 38 mm; diameter: 6mm

ALP76

Binnenste beugel: 76 mm; diameter: 6mm

 

2.27 hangongeval

Ongevallengeschiedenis:

In februari 2012, de eerste dag van zhao mou, werden hulppersonen in de buurt van de put afgelast van het werk om het lek op te ruimen, bij het schoonmaken van de rekening onder het lekken van de transportband door de trommelrok (het dragen van een soldatenjas, niet QQ), zou zhao mou de betrokken mensen, de telefoniste vond snel downtime, de bibliotheek werd naar het ziekenhuis gestuurd.

Oorzaak van het ongeval:

1. Zhao geholpen met het niet dragen van veiligheidsproducten voor arbeidsbescherming zoals vereist, en het reinigen van de transportband in bedrijf volgens de Lockout tagout-bedieningsregels (stop de machine en zet het slot aan wanneer u het lekmateriaal reinigt).

2. Het bedrijf heeft geen uitgebreide training gegeven voor nieuwe medewerkers.

Veiligheidspersoneel van de potentiële beschermingsmaatregelen voor ongevallen zijn onvoldoende (geen beschermhoes voor drumstel, beschermhek).

Verlichting en corrigerende maatregelen:

Om de posttraining te versterken, de kennistraining postveiligheid verbeteren. Zorgvuldig implementeren van het managementsysteem voor inspectie van apparatuur, verbeteren van de werkvaardigheden.

Ons solide geanodiseerd aluminium lockout-hangslot is speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten en is gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel op maat gemaakt massief geanodiseerd aluminium lockout-hangslot gemaakt in China tegen een goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek