Veiligheidsvergrendelingshangslot rood

Veiligheidsvergrendelingshangslot rood
Productdetails

Onderdeelnummer: WCP38S

Veiligheidshangslot

a) Gemaakt van koperen cilinder en sleutel.Meer bestand tegen corrosie en roest.Zeer stabiel, met meer dan 1 miljoen keer in bedrijf.

b) Versterkte nylon behuizing, bestand tegen temperaturen van -20 tot +80 . De stalen beugel is verchroomd; de niet-geleidende beugel is gemaakt van nylon, bestand tegen temperaturen van -20 tot +120 , waardoor de sterkte en vervormingsbreuk niet gemakkelijk worden gegarandeerd.

c) Sleutelbehoudfunctie: Als de beugel open is, kan de sleutel niet worden verwijderd.

d) Laserprinten en logo-gravure beschikbaar indien nodig.

e) Alle verschillende beschikbare kleuren.

Deel . Neen

Materiaal beugel

A (mm)

B (mm)

C (mm)

Specificatie

WCP25S

 

Staal

41

45

25

Ondersteund gelijksluitend, verschillend sluitend, hoofdsleutel en grootsleutel systeem.

 

WCP38S

41

45

38

WCP76S

41

45

76

WCP25P

 

Nylon

41

45

25

WCP38P

41

45

38

WCP76P

41

45

76

Defecten aan apparatuur worden niet hersteld

Ongevallengeschiedenis:

In februari 2004, toen operator Yang de stalen achterplaat voorlaadde, ontdekte hij dat er een afdichtkussentje op de achterste stalen plaat zat. Yang duwde illegaal het hoofd in de apparatuur voor interne inspectie, omdat de apparatuur op dat moment in automatische staat was. Tijdens het inspectieproces bewoog de pistoolkop van de apparatuur plotseling en stak de kop vast. Spoedbehandeling en met spoed naar het ziekenhuis overleden.

Oorzaak van het ongeval:

1. De apparatuur is niet goed afgestemd op de mal en er zijn defecten. De schuimdoos moet worden gecontroleerd door de operator, wat de directe oorzaak is van het ongeval.

2. Tijdens de automatische werking van de apparatuur betrad de operator Yang de apparatuur voor inspectie en schond hij de veiligheidsregels van "geen enkel lichaamsdeel mag de apparatuur binnengaan" ernstig, wat de belangrijkste reden voor het ongeval was.

Ongevallen aansprakelijkheid:

1. De belangrijkste reden voor het ongeval is dat de afdeling apparatuur het schuim niet tijdig vindt en onderhoudt.

2. Het ongeval veroorzaakt door Yang's overtreding van de regelgeving is de hoofdoorzaak van het ongeval en hij is er voornamelijk verantwoordelijk voor.

3. De teamleider, veiligheidsbeambte en subfabriek van de bedrijfsdivisie slagen er niet in om de overtreding van de regels en voorschriften ter plaatse, de indirecte oorzaak van het ongeval, tijdig te controleren en te stoppen en zijn verantwoordelijk voor het management.

Waarschuwing bij ongeval:

1. Voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en bedieningsprocedures, is om de veiligheid van hun eigen en anderen te garanderen moet de meest elementaire voorwaarden hebben, elke nalatigheid en nalatigheid kan leiden tot onomkeerbare gevolgen.

2. Elke eenheid bestudeert en verbetert de technische maatregelen om ongevallen te voorkomen, elimineert de mogelijkheid van onwettig gedrag van de aspecten van uitrusting, faciliteiten, technologie enzovoort, en verbetert de veiligheid van de uitrusting zelf.

Ons hangslot rood is speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten en is gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel op maat gemaakt veiligheidsvergrendelingshangslot rood gemaakt in China tegen een goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek