Rode groep 13 Sloten Veiligheidsslotdoos

Rode groep 13 Sloten Veiligheidsslotdoos
Productdetails

Onderdeelnummer:   LK 02

Duurbare groepsslotbox

a) Gemaakt van oppervlaktebehandelingstaalplaat op hoge temperatuur op hoge temperatuur en roestvrijstalen nylon handvat .

b) Meerdere personen kunnen de belangrijke onderdelen tegelijkertijd vergrendelen, kunnen plaats bieden aan 1 3 hangsloten.

c) Kan gebruikt worden als mini draagbare lockout-box, geschikt voor meerdere tagouts, hasp,   minivergrendeling etc.

d) Het labelbericht in het Engels. Andere talen kunnen op maat worden gemaakt .

e) Er is gekeken met de supervisor-vergrendeling.  

 

Onderdeel nr.

Omschrijving

LK 02

Grootte:   230 mm (B) x 155 mm (H) × 90 mm (D)

Stel strenge trainingsprogramma's op

Training is een integraal onderdeel van een succesvol sluitprogramma, maar het is ook het moeilijkste deel omdat elke werkplek en elke medewerker op de werkplek zijn eigen speciale trainingsbehoeften heeft.

Ten eerste is het belangrijk dat iedereen zijn rol kent. Definieer, deel en wijs taken toe aan overeenkomstige werknemers. In termen van vergrendelingsoperaties zijn er drie hoofdtypen werknemers betrokken: geautoriseerde werknemers, getroffen werknemers en anderen. "Bevoegd personeel": het personeel dat direct betrokken is bij het vergrendelen van mechanische voorzieningen; "Betrokken medewerker": een medewerker wiens verrichting wordt beïnvloed door de vergrendeling van de apparatuur, meestal een medewerker die de vergrendelde apparatuur bedient; "Andere werknemer" betekent een werknemer die in de regio werkt en het vergrendelingsapparaat niet gebruikt.

Iedereen moet duidelijk zijn over het type werknemer waartoe hij behoort en een hechte communicatie tussen collega's tot stand brengen. Sta het personeel toe om berichten duidelijk en duidelijk aan het betrokken personeel te geven na vergrendeling of ontgrendeling. Om de beveiliging van de ontgrendeling te garanderen, kan alleen de bevoegde medewerker die het slot heeft vergrendeld de ontgrendeling uitvoeren. Er is ruimte voor de handtekening van de werknemer op het sluitapparaat, dat ook benadrukt dat elke medewerker specifieke taken en verantwoordelijkheden heeft.

Net zoals vergrendelingsprocessen en isolatiepunten, is documentatie een belangrijk element van training. Het speelt een ondersteunende rol op de volgende drie niveaus. Ten eerste kan het management helpen ervoor te zorgen dat alle werknemers gerichte training hebben ontvangen. Bovendien kan het management gemakkelijk de mazen in de training identificeren en verhelpen. Ten tweede is het nuttig om de tijd van de training vast te leggen om het volgende trainingsplan te regelen. Als het management weet wanneer de laatste training was, kan het heel eenvoudig zijn om de volgende te plannen. Ten derde kan het management door het beoordelen van de trainingsregistraties het vergrendelde trainingsprogramma objectiever bekijken, wat ook bevorderlijk is voor projectverbetering.

Lock-training is ook afgestemd op de werkplek. Als het personeel van de fabriek anders spreekt, moeten er taalversies zijn van training, uitsluitingsborden en documentatie. Bovendien worden werknemers aangemoedigd om hun eigen trainingsbehoeften kenbaar te maken en trainingsinhoud te formuleren op basis van hun behoeften.

Volgens de OSHA-vereisten moet Lockout tagout-training minstens een keer per jaar worden uitgevoerd. We moeten dit echter beschouwen als de minimumstandaard, niet de ideale frequentie. In veel gevallen is herhaalde training noodzakelijk om ervoor te zorgen dat kritieke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Het versterkt ook het psychologische bewustzijn van de werknemers ten aanzien van veiligheid. Bij het bepalen van de trainingsfrequentie in de organisatie is het vooral belangrijk om medewerkers te betrekken bij de besluitvorming en ervoor te zorgen dat het management de suggesties van werknemers zorgvuldig heeft overwogen.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze rode groep 13 vergrendelingen veiligheid stalen lockout box gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lock-out producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel aangepaste rode groep 13 sloten veiligheid staal lockout box gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook de gratis monster.
Onderzoek