Nieuw 10-Lock kunststof pc-veiligheidsblokkering met deksel LS03

Nieuw 10-Lock kunststof pc-veiligheidsblokkering met deksel LS03
Productdetails

Onderdeelnummer:   L S03

Vergrendelingsstation met 10 vergrendelingen

a) Gemaakt van technische kunststof pc.

b) Het is een stuk ontwerp, met een deksel om te vergrendelen. Geschikt voor hangsloten, hasp s, lockout-tags   enz.

c) Er is een vergrendelbaar combinatiehangslot voor vergrendeling om de toegang tot geautoriseerde werknemers te beperken.

Onderdeel nr.

Omschrijving

LS01

406mm (W) x 315 mm (H) x 65 mm (D)

LS0 2

558mm (W) x 393mm (H) x 65 mm (D)

LS0 3

558mm (W) x 393mm (H) x 65 mm (D)


Documenteer het vergrendelingsproces volledig

De tweede aanbeveling is om het vergrendelingsproces zo nodig te documenteren. Door dit te doen, kunnen werknemers en management hun begrip van het vergrendelingsproces verenigen, het consistent houden en alle verwarring over het vergrendelingsproces elimineren. Bovendien kan het vergrendelingsproces van het recordbestand ook als schat worden gebruikt. Uw middelen worden gebruikt voor het leren en trainen van personeel. De OHSA vereist dat records worden bewaard in overeenstemming met de normen, maar het vergrendelingsproces varieert van werkplek tot werkplek. Daarom is het belangrijk om het werk te documenteren om er zeker van te zijn dat het vergrendelingsproces efficiënt is.

Het vergrendelingsproces moet compleet zijn en uitgebreid ingaan op de stappen om het apparaat uit te schakelen en het risico te isoleren, evenals de veilige verwijdering van de relevante Lockout-tagout

Om het vergrendelingsproces eenvoudig te maken voor werknemers, moet het proces zhang bei in de buurt van de relevante apparatuur worden geplaatst. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een foto van het proces specifiek voor de apparatuur te plaatsen en de foto moet elk proces gedetailleerd beschrijven. Vergeleken met formulieren en tekst hebben foto's unieke voordelen, die voor meer specifieke en intuïtieve begeleiding voor werknemers kunnen zorgen.

Alle isolatiepunten zijn duidelijk gemarkeerd

Alle punten die moeten worden gecontroleerd of geïsoleerd, moeten worden gelabeld met gestandaardiseerde labels, duidelijk en permanent gemarkeerd en de labels moeten zichtbaar zichtbaar zijn. Zorg er tegelijkertijd voor dat alle isolatiepunten gedocumenteerd zijn en volg het juiste vergrendelingsproces zoals beschreven in artikel 2.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, ons nieuwe 10-lock plastic pc-veiligheidsblokkeringstation met deksel ls03 gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij de groothandel op maat nieuw 10-lock plastic pc-lockout-station met deksel ls03 gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek