Multifunctionele industriële noodvergrendeling

Multifunctionele industriële noodvergrendeling
Productdetails

Onderdeelnr .: ECL01

M ulti-functionele industriële elektrische vergrendeling

a) Het slotlichaam is gemaakt van ABS en het metaal is gemaakt van ijzerchroom.

b) Kan verschillende niet-standaard elektrische of distributiekastvergrendelingen bereiken.

c) Kan worden bevestigd met schroeven of 3M dubbelzijdige tape.

d) Verschillende vormen van sloten kunnen worden ontworpen volgens de eisen van de klant.

Onderdeelnr.

Beschrijving

ECL01

Vergrendelknopschakelaar, schakelaar, etc.

ECL02

Vergrendelknopschakelaars, sleutelgaten van stroomverdeelkasten, etc.

ECL03

Lock kastdeur, elektrisch handvat gat, lage spanning ladekast, etc.

ECL04

Vergrendel schakelkastgreep, schakelaar, etc.

ECL05

Vergrendelschakelaar, handgreepschakelaar, etc.

Maatregelen voor het beheer van machinevergrendeling en tagout

Objectief:

Deze instructie is opgesteld om de veiligheid van apparatuur en personeel te waarborgen en om ongevallen te voorkomen die worden veroorzaakt door verkeerd gebruik door bedieningspersoneel en overbelasting van apparatuur tijdens het gebruik.

Inhoudsbeschrijving:

Al het bedienings- en onderhoudspersoneel van het bedrijf moet eerst het veiligheidsprincipe volgen>.

Alle gerelateerde machines en apparatuur van het bedrijf mogen niet worden gebruikt door niet-gerelateerde operators.

De exploitant van de machine en apparatuur van het bedrijf moet de stroom inschakelen wanneer hij / zij dienst heeft om de veiligheid van de productie te waarborgen.

De operator moet de stroom uitschakelen en de stopkaart ophangen wanneer hij de werktafel verlaat om de productieveiligheid te waarborgen.

Schakel de stroomtoevoer van de te onderhouden apparatuur en de stroomtoevoer in de schakelkast uit. Nadat u de voeding in de elektrische kast hebt uitgeschakeld, vergrendelt u de elektrische kast met een slotkop om de persoonlijke veiligheid van het onderhoudspersoneel tijdens het onderhoud van de apparatuur te waarborgen.

De slotkop van de elektrische kast moet door het onderhoudspersoneel zelf worden bewaard en het is verboden om anderen toe te vertrouwen deze te houden.

Label: "onderhouds" -markering wordt opgehangen aan het rek voor onderhoudsapparatuur en "productie" -markering wordt opgehangen aan het rek voor onderhoudsapparatuur.

Opmerking: als de machine of apparatuur niet wordt geproduceerd, schakelt u de stroomtoevoer van de interne en elektrische voedingsapparatuur uit.

Het onderhoudspersoneel moet de pen gebruiken om te detecteren of er apparatuur terugkomt of lekt vóór het onderhoud, om te voorkomen dat de stroom per ongeluk vrijkomt en tot een ongeval met de pen leidt.

Het bedrijf heeft de relevante exploitanten van apparatuur moeten strikt het veiligheidsproces operatieproces volgen, de willekeurige operatie strikt verbieden, onnodige rampongevallen elimineren.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale eisen, onze multifunctionele industriële noodvergrendeling gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel aangepaste multifunctionele industriële noodvergrendeling gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek