Master Nylon veiligheid hangslot

Master Nylon veiligheid hangslot
Productdetails

无线端新品海报

Onderdeel nr.: P38P

38mm kunststof korte Shackle veiligheid hangslot

een)Versterkt nylon body, temperatuur van - 20℃ tot + 80℃ weerstaan.De stalen shackle is verchroomd; de niet-geleidende shackle is gemaakt van nylon, weerstaan temperatuur van -20naar +120, niet gemakkelijk ervoor te zorgen de sterkte en vervorming breuk.

b)Kerende spil: De shackle is geopend, de sleutel kan niet worden verwijderd.

c)Laser afdrukken en logo graveren beschikbaar indien nodig.

d)Alle verschillende kleuren beschikbaar.

 

Onderdeel nr.

Beschrijving

Shackle materiaal

Specificatie

KA-P38S

Gelijksluitend

 

Staal

 

"KA": elke hangslot is ingetoetst hetzelfde in één groep

"P": Straight edge kunststof slot lichaam

"S": staal shackle

 

Ander materiaal kan worden aangepast:

'SS': RVS shackle

"BS": Brass shackle

KD-P38S

Ingetoetst verschillen

MK-P38S

Ingetoetst & zowel/verschillen

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Gelijksluitend

 

Nylon

KD-P38P

Ingetoetst verschillen

MK-P38P

Ingetoetst & zowel/verschillen

GMK-P38P

Grand Master Key

Landen in Europa en de VS hebben lang voor veiligheidssloten specifieke eisen, het gebruik van Amerikaanse OSHA verordeningen betreffende de 《administration van de beroepsmatige veiligheid en health》hazardous energie controlevoorschriften opgegeven hebben: door de werkgever moet tot stand brengen veiligheidsprocedures, volgens het programma zal goed opgesloten voor apparaten die zijn geïnstalleerd op de energie isoleren apparaat en de machine of de apparatuur om te stoppen operatie, en om te voorkomen dat per ongeluk voeding, start of de vrijlating van energieopslag, waardoor schadelijk zijn voor werknemers.

0001cp38p7

Wat voor soort sloten zijn veilig?

LOCKEY is het ermee eens dat de meest veilige sloten op dit moment de b-niveau sloten en blad sloten zijn. Vergelijken met de twee, van de prijs, de marktprijs van de super B niveau lock is rond de 300, blad lock is een beetje duur, een beetje beter aan 800 yuan; Vanuit het oogpunt van het gemak van vervanging, is het alleen nodig ter vervanging van de kern van de vergrendeling voor de vervanging van de super B sluis, de mes vergrendeling moet het hele slot te vervangen, en niet alle veiligheidsdeuren kunnen worden geïnstalleerd. In termen van veiligheid is blad lock ongetwijfeld "de sterkste". Echter, als gevolg van haar stevigheid, als bewoners hun sleutels per ongeluk thuis, verlaten ze dreigen te krijgen "gebroken slot" en geef bij een hogere kosten.

Informatie

Lockey Safety Products Co., Ltd is een professionele fabrikant in China, gespecialiseerd in het produceren van alle soorten lockout veiligheidsproducten te helpen vermijden industriële ongevallen, die worden veroorzaakt door de onverwachte energization of opstarten van machines en apparatuur door het ongecontroleerd vrijkomen van energie.

Wij bieden alle soorten veiligheid hangslot, ventiel lockout, lockout hasp, elektrische vergrendeling, kabel lockout, lockout groepsvak, lockout kit en station.

Naast het bieden van professionele lockout producten, willen we ook u te voorzien van het werkbaar advies en bieden een op maat gemaakte veiligheidsoplossing die is afgestemd op uw individuele behoeften. Wij leveren aan zowel grote als kleine bedrijven en bieden we Lockout Tagout training en bewustzijn cursussen.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale wensen, onze meester nylon veiligheid hangslot gemaakt door één van de professionele fabrikanten en leveranciers in China - LOCKEY vanproducten lockout. U bent verwelkomd in groothandel aangepaste basispagina nylon veiligheid hangslot op goedkope prijs met onze fabriek in China gemaakt, en wij bieden ook de gratis monster.
Onderzoek