Loto Elektricien Taille Pouch Kits

Loto Elektricien Taille Pouch Kits
Productdetails

Onderdeelnr .: LG0 4

Elektrisch lockout etui

a) Het is een zeer handig etui dat aan de taille kan worden bevestigd .

b) Het dragen van alle juiste veilige veiligheidsuitrusting met een klein formaat.

 

Inclusief:

1. Lockout-tas (LB21) 1 pc;

2. Lockout-hasp (SH01) 1 pc;

3. Lockout-tag (LT0 3 ) 1 pc;

4. Veiligheidshangslot (P38S-ROOD) 2 STKS ;

5. Breaker lockout (CBL11) 2 STKS ;

6. Breaker lockout (TBLO) 1 PC.

Voorbeelden van Lockout-tagoutverificatie - mechanische energie

Sluit de klep;

Test en controleer of er druk is opgeslagen in pijpleidingen, accumulatoren en cilinders, zoals opgeslagen perslucht, gas, stoom, water, vloeistof, enz.

Mechanische vergrendelingsbescherming, goedgekeurde standaardwerkprocedures of een geldige werkvergunning zijn vereist voor openingen met mechanische risico's in het gebied van de uitrusting.

Ketenbescherming is een middel voor energiebeheersing, het betekent geen energie-isolatie!


Voorbeelden van Lockout-tagoutvalidatie - kinetische energie

Tijdens het uitvallen van de vorkheftruck moet een geel waarschuwingsbord worden ingevuld en op een prominente positie van het startgedeelte worden geplaatst om anderen te waarschuwen het niet te gebruiken. Na reparatie wordt deze door de aangewezen persoon op de gele kaart verwijderd. Breng stuurwielvergrendeling aan om te voorkomen dat anderen vorkheftrucks gebruiken.

Elke kraan heeft zijn eigen isolatiepunt

Voer bij het inspecteren van de kroonkraan energiecontrole uit volgens de isolatieregels van de kroonkraan. De afstandsbediening moet worden bediend.

Vaste vergrendelkast van de afstandsbediening is ingesteld op de vrachtwagen - de afstandsbediening wordt tijdens onderhoud in de vergrendelkast geplaatst - alle onderhoudspersoneel vergrendelt deze - het onderhoud is voltooid en het persoonlijke slot is verwijderd om energie te herstellen.


Voorbeelden - waterenergie, chemische energie

Sluit de klep met behulp van het sluitapparaat om de Lockout-tagout te bereiken;

Lockout-tagout;

Bevestig dat het isolatieapparaat, het vergrendelingsapparaat en de slot / revisieplaat van de apparatuur intact en stevig zijn;

Controleer of de schakelaar niet kan worden gewijzigd.

Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze loto elektricien heuptasjes gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel aangepaste loto elektricien heuptasjes gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek