Gelamineerd stalen veiligheidshangslot met verschillende sleutels

Gelamineerd stalen veiligheidshangslot met verschillende sleutels
Productdetails

Onderdeelnr .:   LP01, LP02, LP05

Gelamineerd Safety P- adlock

a) Gemaakt van gehard staal met een duurzamere messing cilinder, anti-snijden en anti-zagen.

b) Met een plastic hoes aan de onderkant, normaal gesproken in het blauw. Andere beschikbare kleuren.

c) Verschillend gecodeerd, gelijk gecodeerd, Master-keyed systeem beschikbaar.

d) Andere slotbreedte en beugellengte ook beschikbaar.

 

Onderdeel nr.

Beschrijving

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

KA, KD, MK

23

6

35

40

LP02

38

6

35

40

LP05

6 3

6

35

40

Instructie over de werking van het onderhoud van de apparatuur in een kolenwasinstallatie

1. Toepassingsgebied van deze instructie: dagelijks onderhoud, regelmatig onderhoud, revisie, noodreparatie en noodredding van apparatuur in een kolenwasinstallatie.

2. Bij het onderhoud van de apparatuur moet het systeem voor stroomuitval worden geïmplementeerd (telefonisch contact is niet toegestaan). Wanneer het onderhoudspersoneel de machine betreedt, moet er een speciaal persoon zijn om de machine te bewaken en het apparaat voor stroomuitval moet worden vergrendeld en de sleutel moet worden genomen door het personeel dat de machine betreedt.

3. Installatie- en onderhoudspersoneel van apparatuur moet de veiligheidsregels voor elk type werk strikt naleven; De werkplaats bevestigt de persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de apparatuur en de elektricien stopt de krachtoverbrenging. De persoon die verantwoordelijk is voor onderhoud vult de "lijst met contactpersonen voor stroomuitval en transmissie" in, en de elektricien geeft de stroomuitvalvergunning af en haalt deze op. Stroomverdeelkamer, distributiepunt voeding en distributie onderhoudsinspectie, schakelbediening, reverse cut, etc., maar ook om te gaan met het eerste of tweede type operatie ticket.

4. Stroomuitval lijst proces:

4.1 De onderhoudspersoon gaat naar de stroomverdeelkamer om de stroomuitvalkaart op te halen en in te vullen, en de contactenlijst in te vullen voor stroomuitval.

4.2 Vóór onderhoud stuurt de onderhoudsverantwoordelijke de noodstopknop op de ophangplaats van de eerste stroomuitvalplaat naar het dispatching laboratorium (ondertekend door de dienstdoende dispatcher), de tweede stroomuitvalplaat naar het dispatching laboratorium (ondertekend door de dispatcher in dienst), de derde plaat voor stroomuitval en de lijst met contacten van stroomstop en krachtoverbrenging die door elke eenheid is ondertekend aan de elektricien van stroomstop en stroomoverdracht. Als er andere eenheden bij betrokken zijn, is een vierde verduisteringsbord vereist en ondertekend door de dienstdoende officier.

4.3 Stroomuitvalbedrijf: de elektricien van de stroomuitvaloperator slaat de "lijst met contacten van stroomuitval en transmissie" op in de stroomdistributieruimte en het distributiepunt. De elektricien van de stroomuitvaloperator hangt de derde plaat voor stroomuitval (ondertekend door de verantwoordelijke voor onderhoud, de dispatcher van dienst, de elektricien van de stroomuitval en de dienstdoende directeur van andere eenheden) aan de hendel van de stroomuitvalschakelaar. Schakel vervolgens uit en trek de lade uit.

4.4 Bediening van krachtoverbrenging: de onderhoudstoezichthouder moet de eerste en tweede stroomuitvalplaten verzamelen en naar de stroomverdeelkamer sturen. De elektricien van de stroomuitvaloperator vult het gegevensoverdrachtsrecord in. Pak dan het derde blok black-out op, herstel de stroom.

4.5 stroomuitval operatie unie dun, opslag van drie stroomuitval KAARTEN.

4.6 einde uitschakeling.

Ons gelamineerd stalen veiligheidshangslot is speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten en is verschillend gecodeerd, gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel op maat gemaakt gelamineerd stalen veiligheidshangslot met verschillende sleutels, gemaakt in China tegen een goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek