Economische draadbeveiliging Vis-vormige kabelvergrendeling

Economische draadbeveiliging Vis-vormige kabelvergrendeling
Productdetails

Onderdeelnummer:   CB04

Economische visvormige kabelvergrendeling

a) Slotlichaam: gemaakt van ABS, met isolatiekabel met kunststofcoating.

b) Accepteert maximaal 6 hangsloten voor toepassingen met meerdere vergrendelingen .

c) Kabellengte en kleur kunnen worden aangepast.

d) Inclusief goed zichtbare, herbruikbare veiligheidslabels voor schrijven . De lengte van labels kan worden aangepast.

 

Onderdeel nr.

Omschrijving

CB04

Kabeldiameter 3,8 mm, lengte 2 m

 


Energie-isolatie bij onderhoudswerkzaamheden

Bij het onderhoud van verschillende soorten apparatuur, omdat er per ongeluk vrijkomen van elektrische energie, drukenergie, mechanische energie, potentiële energie en andere energie, de noodzaak is om een betrouwbare manier aan te nemen om deze energieën te isoleren. Anders kan tijdens het gebruik de onbedoelde ontlading van deze energieën letsel veroorzaken. In deze periode kunnen we schade veroorzaken als gevolg van het per ongeluk vrijkomen van deze energieën. In dit nummer introduceren we de belangrijkste punten voor veilige werking van energie-isolatie bij onderhoudswerkzaamheden.

Ongevallengeval 1

Zhang, een medewerker van een zanddistributiegroep in de werkplaats van een fabriek, gaat vaak vroeg in de ochtend aan het werk om het binnencompartiment van de zandmenginrichting te repareren, om te zorgen voor een normale werking tijdens de werkuren. Op een dag zhang mou naar de werkplaats, zoals gewoonlijk de deur van de mixed-sand machinekamer opende, maar zonder de aan / uit-schakelaar te isoleren, hing ook niet "iemand werkt om te verbieden te sluiten" waarschuwingsbord, gaat de machine binnen in de revisie. Hij was bang dat het openen van de deur het lopen van anderen zou beïnvloeden, dus nam hij opzettelijk de deur om een opening van slechts 150 mm te overbruggen. Om ongeveer 7:50, nadat de zandwerker Li naar zijn werk ging, zag hij anderen lopen en nam hij opzettelijk de deur van de hut om slechts 150 mm gat te laten.

Cabinedeur open, denk anderen werken niet strikt sluiten, zal op de cabinedeur zijn, de vlotte begin van het mengen van zandmachine, rol snelle omwenteling, zal binnen zhang hoofdverwonding werken, definitief toe te schrijven aan ernstige verwondingen, redding ondoeltreffende dood.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze kabelbeveiligingskabel in de vorm van een kabel, gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U wordt verwelkomd in de groothandel op maat gemaakte economische draadbeveiliging vis-vormige kabelvergrendeling gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek