Aangepaste klepvergrendeling

Aangepaste klepvergrendeling
Productdetails

Onderdeelnr .:   SBL03 -2

Aangepaste klepvergrendeling

a) Gemaakt van transparante pc.

b) O nce geblokkeerd, verhinder de klep te draaien.

c)   D e basis maakt gebruik met twee halve cirkels mogelijk om de klep op te nemen.

d) Een ventiel met een diameter tot 55 mm en een lengte van 43 mm.

e) F zijn klep met een diameter van 32 mm - 46 mm.

 

Onderdeelnr.

Omschrijving

SBL03-2

H ole diameter: 32 mm, 46 mm

1

LOTO-zaak

Verklaring van het incident: een 17-jarige student in Canada nam een baan in de zomer op met een transportband om oud karton naar een balenpers te brengen voor verpakking. De transportband liep tijdens het werk vast in een papierstoring. Hij klom op de verpakkingsmachine om de vastgelopen doos te verwijderen. Toen begon de transportband plotseling weer te lopen. Helaas werd de jongeman naar binnen gesleept en verloor zijn benen.

Analyse: de machine was niet gesloten en vergrendeld tijdens onderhoud.

Tegenmaatregelen: beleid en training - ontwikkel en implementeer LOTO als niet-onderhoudsmedewerkers en voer geen onderhoudswerkzaamheden uit.

Druk op LOTO, 1. Sluit de machine, 2. Schakel de stroom uit, 3. Vergrendel voor onderhoud.


Lockout VS Tagout

Het verschil tussen Lockout en Tagout:

(alleen vermelding voert het slot niet uit, in een specifiek geval terug om de verplichte nationale normen te overtreden, de werkgever, werknemers moeten wettelijke verantwoordelijkheid dragen!)

Ding gemeen:

Beide zijn beveiligingsmaatregelen die worden gebruikt bij tijdelijke stilstand, zoals onderhoud, reiniging, enz. Alleen bevoegde personen kunnen beide uitvoeren

Differentiëring: het Tagout-teken kan gemakkelijk worden beschadigd door de natuurlijke kracht, het verwijderen van de Tagout is gemakkelijk te verwijderen .


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze op maat gemaakte klepvergrendeling gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van vergrendelingsproducten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel op maat gemaakte afsluitervergrendeling gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek