Aangepaste stalen kabel 3,8 mm dia.

Aangepaste stalen kabel 3,8 mm dia.
Productdetails

Onderdeelnr .: CB0 5 -C1M

Verstelbare staalkabel

a) Kabel: stevige, flexibele meerstrengige staalkabel, met isolatie geplastificeerde staalkabel .

b) Kabellengte en kleur kunnen worden aangepast.

c) Ideaal voor het vergrendelen van meerdere stroomonderbrekingspanelen en vergrendeling van poortkleppen naast elkaar.

 

Onderdeelnr.

Beschrijving

CB0 5 -C1M

Kabeldiameter 3,8 mm, lengte 1 m

CB0 5 -C2M

Kabeldiameter 3,8 mm, lengte 2 m

CB0 5 -C3M

Kabeldiameter 3,8 mm, lengte 3 m

CB05_02.jpg

Beheer van uitzonderingen


Om de veiligheid van de operaties te waarborgen, kunnen exploitanten om aanvullende isolatie- en vergrendelingsmaatregelen vragen. Als de gebruiker twijfels heeft over de effectiviteit van isolatie en vergrendeling, kan hij vragen dat alle isolatiepunten opnieuw worden getest.


In speciale omstandigheden, als de klep of stroomschakelaar van speciale grootte niet kan worden vergrendeld, na bevestiging en schriftelijke goedkeuring, mag alleen het waarschuwingsbord worden opgehangen zonder vergrendeling, maar andere hulpmiddelen moeten worden gebruikt om aan de vergrendelingsvereisten te voldoen.


De keuze van de vergrendelingsmogelijkheden moet niet alleen voldoen aan de vergrendelingsvereisten, maar ook aan de veiligheidseisen van de bedieningslocatie.


boete


Vóór de inspectie- en onderhoudsoperatie heeft de verantwoordelijke van het operatieproject niet het territoriale personeel en al het inspectie- en onderhoudspersoneel georganiseerd om de risico-identificatie van het operatieproject uit te voeren, of de risico-identificatie doorloopt het formulier of doorloopt het proces, en heeft het energie-isolatieplan niet opgesteld en is gezamenlijk bevestigd door het territoriale personeel en operatiepersoneel, het is illegaal bevel, onmiddellijk afgewezen en op de hoogte gebracht.


Als het inspectie- en onderhoudspersoneel niet deelneemt aan risico-identificatie en de veiligheidsrisico's en preventieve controlemaatregelen van het project kent, is de operatie illegaal. Iedereen heeft het recht om de illegale operatie te stoppen. De projectleider zal het illegale gedrag onmiddellijk corrigeren, de verantwoordelijke persoon bekritiseren en opleiden en het illegale feit in het dossier opnemen.


Weigering om persoonlijke sloten te gebruiken, implementatie van vergrendelingsbepalingen, dat wil zeggen om de werkregelingen van de werkgever niet te gehoorzamen, afhankelijk van de ernst van de omstandigheden, in overeenstemming met de overtreding van de regels van de werkgever en de regels van de straf.


Als het personeel van de eenheid waar de onderhoudsapparatuur zich bevindt, weigert deel te nemen aan risico-identificatie en bevestiging van het energie-isolatieschema, worden ze geacht de werkregeling niet te hebben nageleefd en worden ze gestraft volgens de schending van de regels en voorschriften van de eenheid volgens de ernst van de zaak.


Onderzoek