Vergrendelingssloten voor vlinderkleppen

Vergrendelingssloten voor vlinderkleppen
Productdetails

Onderdeelnr .: BVL01

Vlinderklepvergrendeling

a) Gemaakt van ABS.

b) Goede chemische eigenschappen, bestand tegen olievlekken en chemische productcorrosie.

c) Kan worden afgedekt en vrij rond de ventielwielen worden gedraaid en kan worden aangepast aan alle handvaten van de ventielen.

 

Onderdeelnr.

Beschrijving

BVL01

Geschikt voor ventielgreep van 8 mm tot 45 mm

Lockout tagout validatie

Waarom de regulering van Lockout-tagout-validatie?

1. Veel mensen in de groep stierven als gevolg van ongecontroleerde energie tijdens het werken in de machine of het proces

2. Werken op apparaten is een risicovolle activiteit en een van de belangrijkste bronnen van overlijden en ernstig letsel

3. Iedereen moet de algemene terminologie en kernprincipes van beheersing van gevaarlijke energie begrijpen


Fatale ongevallenbeoordeling

Ongevallentijd - 30 juli 2019

Locatie ongeval - fabriek

1. Twee aannemerspersoneel stierven tijdens het repareren van de cementfabriek. Operators zijn nee. 3 en nee. 4 cementfabriek na het sluiten van het slotlabel, ter voorbereiding op regulier onderhoudswerk. Om 2.30 uur, start nee. 4 cement voor het testen. Twee van hen waren in de nee. 4 cementmolen.

Het ongeval toonde aan dat de fabriek snelkoppelingen maakte bij de implementatie van energie-isolatieprocedures. Het programma staat ook op papier, niet echt vergrendeld om stroomherstel te voorkomen.


Ongevaldatum - 13 januari 2019

Locatie ongeval - fabriek

2. De werknemer van de contractpartij voerde de reinigingsoperatie uit toen de transportband in bedrijf was. Hij zat ingeklemd tussen het uiteinde van de rol en de steun en stierf ter plekke als gevolg van systemische fracturen en inwendige bloedingen.


Datum van het ongeval - 18 oktober xx

Locatie - fabriek

3. De aannemer zat vast in de riem terwijl hij de voersituatie bij de toevoerband van de kolenbunker observeerde, zijn gezicht en lichaam raakten de buitenste afdekking en zijn arm werd geklemd door de riemrol.

Belangrijkste oorzaken van het ongeval:

Lockout-tagout en validatieprocedures worden niet gevolgd

Ontwerpdefect veroorzaakt menselijke contactriem (onvoldoende isolatiebescherming)

Maatregelen om verstoring te voorkomen zonder rekening te houden met persoonlijke veiligheid werden aangemoedigd (opgevat om) en het slachtoffer was te dicht bij de gordel.


Onze vlinderklepvergrendelingen zijn speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten en zijn gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van vergrendelingsproducten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel op maat gemaakte vlinderklepvergrendelingen gemaakt in China tegen een goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek