Brady-klem op stroomonderbreker Vergrendeling vergrendeld

Brady-klem op stroomonderbreker Vergrendeling vergrendeld
Productdetails

Onderdeelnr .: CBL01-1

Gevormde vergrendeling voor stroomonderbrekers

a) Gemaakt van technisch versterkte nylon PA.

b) Vergrendel verschillende soorten stroomonderbrekers.

c) Past op schakelknoppen en kan worden vastgezet met een schroef   bestuurder .

 

Onderdeelnr.

Omschrijving

CBL01-1

Grootte: 45 mm x 25 mm x 10 mm , max klemmen 10 mm

Alternatieve methoden

Het voltooien van de Lockout-tagout is altijd de eerste keuze.

Het vaststellen van alternatieve methoden moet gebaseerd zijn op risicobeoordeling van machines, apparatuur, processen en circuits.

Dergelijke alternatieve risicobeoordeling en procedures moeten ook identificatie omvatten van procedures die moeten worden geïmplementeerd vóór aanvang van de werkzaamheden in overeenstemming met andere vereisten of landspecifieke voorschriften, waardoor de blootstelling van werknemers aan gevaren wordt verminderd of geëlimineerd.

De risicobeoordeling

Risicobeoordeling wordt gebruikt om de veiligst mogelijke omstandigheden voor individuele activiteiten te identificeren. Risicobeoordeling stelt veiligheidsmaatregelen en alternatieven vast die kunnen worden gebruikt om de kans op letsel te verminderen wanneer de normale Lockout-tagout-procedure niet kan worden toegepast. Risicobeoordeling moet de identificatie en handhaving van controlemaatregelen omvatten, zodat aan andere wettelijke vereisten kan worden voldaan.

Verschuiving of personeelsveranderingen

De maximaal toegestane tijd voor elke lockout-tagout is de kortste tijd voor het voltooien van een shift of taak. Het is belangrijk om de integriteit van de Lockout-tagout-procedure te waarborgen, alleen of met behulp van directe Lockout-tagout-overgangen, transformatievergrendelingen of andere geschikte middelen.

LOTO van contractactie

Het is belangrijk om te voldoen aan alle aspecten van de lockout-tagout van het bedrijf, of de aannemer op een locatie / bedrijf werkt of het personeel van het bedrijf het werk als aannemer uitvoert. Een van de beste werkwijzen is om een geautoriseerde vertegenwoordiger van het bedrijf aan te wijzen om de Lockout-tagout-stap uit te voeren. In dat geval moet het externe servicepersoneel of de aannemer zijn eigen persoon aan Lockout-tagout koppelen en dezelfde energie-isolator beveiligen die de bedrijfsvertegenwoordiger heeft vergrendeld . Dit wordt gewoonlijk "het bedrijf eerst op en neer" genoemd.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze brady-klem op lockout lockout lockout gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent van harte welkom bij groothandel aangepaste brady-klem op stroomonderbreker lockout lockout gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek