Hangslot van 38 mm met isolatieslot

Hangslot van 38 mm met isolatieslot
Productdetails

无线 端 新品 海报

Onderdeelnr .:   P38P

38 mm kunststof kort beugel veiligheidshangslot

a) Versterkt nylon lichaam, bestand tegen temperaturen van -20 ℃ tot + 80 ℃. De stalen beugel is verchroomd; de niet-geleidende sluiting is gemaakt van nylon, bestand tegen temperaturen van -20 tot +120 , waardoor de sterkte en vervormingsbreuk niet gemakkelijk worden gewaarborgd.

b) Sleutelbehoudfunctie: wanneer de beugel open is, kan de sleutel niet worden verwijderd.

c) Laserdruk en logo-gravure beschikbaar indien nodig.

d) Alle verschillende kleuren beschikbaar.

 

Onderdeelnr.

Omschrijving

Beugelmateriaal

Specificatie

KA-P38S

Gelijksluitend

 

Staal

 

"KA": elk hangslot wordt in één groep hetzelfde gecodeerd

"P": plastic slotlichaam met rechte rand

"S": stalen beugel

 

Ander materiaal kan worden aangepast:

"SS": roestvrijstalen beugel

"BS": messing beugel

KD-P38S

Keyed Differ

MK-P38S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38S

Grootmeester Sleutel

KA-P38P

Gelijksluitend

 

Nylon

KD-P38P

Keyed Differ

MK-P38P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38P

Grootmeester Sleutel


23 拷贝P38P


Veiligheid van energie-isolatie

De testvalidatieprocedure is een noodzakelijke stap die niet kan worden weggelaten. In dit geval heeft het personeel niet voordat de apparatuur in bedrijf wordt gesteld om de test van de functie van de apparatuur te voltooien, vooral de noodstopknop op de modderpompfunctie zonder te testen, leidt tot fout in de bedradingsmotor van de aandrijfmotor, veld reparatie van de modderpomp vice driller hoeft ook niet de knopfunctie te testen, meer ging niet om te bevestigen dat de energie-isolatie effectief is, de laatste hebben bijna slachtoffers van de gevolgen.

De Lockout-tagout-procedure is de beschermende norm voor gevaarlijke energiebeheer Lockout-tagout (29 CFR 1910.147) uitgegeven door OSHA in 1989. De norm beschrijft de algemene industriële Lockout-tagout-vereisten en vereist dat geautoriseerde medewerkers bevestigen dat isolatie en stroomuitval van de machine of apparatuur is voltooid voordat met werkzaamheden aan de machine of apparatuur die is vergrendeld of geëtiketteerd begint. Studies hebben aangetoond dat het energiecontroleprogramma het aantal slachtoffers met 25 tot 50 procent vermindert. Ongeveer 10% van alle industriële ongevallen is te wijten aan onjuiste beheersing van gevaarlijke energie. Volgens OSHA-gegevens zijn er elk jaar ongeveer 250.000 ongevallen betrokken, waarvan 50.000 gewonden en meer dan 100 dodelijk zijn.


Onderzoek