12 Draagbaar hangslotrek

12 Draagbaar hangslotrek
Productdetails

Onderdeelnr .:   PH01

Draagbaar hangslot   Rek

a) Gemaakt van engineering plastic versterkt nylon gieten.

b) Kan tegelijkertijd tot 12 hangsloten dragen .

c)   Engels waarschuwingslabel. Andere talen worden op maat gemaakt.

 

Onderdeelnr.

Omschrijving

PH01

Geschikt voor maximaal 12 hangsloten

Om het ontgrendelen te voltooien

Bevestig de voltooiing van onderhoudswerkzaamheden - - onderhoudspersoneel ontgrendelen en demonteren - - informeren onderhoud warmtebron onderhoud is voltooid - - procespersoneel controleren en accepteren - - procespersoneel ontgrendelen en demonteren.


Ontgrendel notities - persoonlijke vergrendelingen

Ontgrendeling moet gebaseerd zijn op het principe van het oplossen van het collectieve slot na het individuele slot.

Nadat de operator de bewerking heeft voltooid, neemt u contact op met het persoonlijke slot. Na te hebben bevestigd dat alle exploitanten het persoonlijke slot hebben vrijgegeven, geeft de voogd van de territoriale eenheid het persoonlijke slot vrij

De slothouder van een territoriale eenheid moet de laatste zijn om een slot uit een persoonlijk slot te verwijderen.

Notities ontgrendelen - collectieve vergrendeling

Bij het ontwerpen van de isolatie van elektrisch en instrument, moeten de territoriale eenheden collectieve vergrendelingssleutels bieden aan professionals in elektrische en instrumentale instrumenten, die de sloten ontgrendelen.

Operators verwijderen individuele sloten van collectieve lockers.

Wanneer alle constructie-eenheden van het slot zijn verwijderd, zijn reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voltooid.

Na te hebben bevestigd dat de apparatuur en het systeem voldoen aan de operationele vereisten, zal de territoriale eenheid het collectieve slot ter plaatse vrijgeven volgens de lijst met vergrendelingslabels.

De persoon die de leiding heeft over de territoriale eenheid is de laatste persoon die de collectieve sluis oplost.Concreet voorbeeld: motorrevisie

1. Neem contact op met de territoriale eenheden om de defecte apparatuur uit te schakelen en energie-isolatie uit te voeren. (territoriale eenheden gebruiken collectieve sloten om isolatiepunten te vergrendelen.)

2. Bevestig dat de energie op de onderhoudslocatie volledig is geïsoleerd. (de persoon die verantwoordelijk is voor onderhoud en de persoon die verantwoordelijk is voor de territoriale eenheid moet bevestigen dat de energie geïsoleerd is.)

3. Elektrisch onderhoudspersoneel isoleert de stroomvoorziening van de apparatuur. Ze moeten allemaal vergrendeld worden.

4. Relevant sluitpersoneel steekt de sleutel in het kennisgevingsvak en de persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud bewaart de sleutel van het slot. En vul het Lockout tagout-record in.

5. Ontgrendelen: bevestig dat de onderhoudstaak ter plaatse is voltooid en de voorwaarden gereed zijn voor inbedrijfstelling. De persoon die verantwoordelijk is voor het onderhoud opent de collectieve lockbox en relevant personeel haalt de sleutel eruit, opent het energie-isolatiepunt en hervat de productie.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, ons 12 draagbare hangslotrek gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel op maat gemaakte 12 draagbare hangslotrek gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek