0.25 '' naar 1 '' veiligheid Standaard kogelklep blokkering apparaten

0.25 '' naar 1 '' veiligheid Standaard kogelklep blokkering apparaten
Productdetails

Onderdeelnummer:   SBVL01

Standaard kogelklepvergrendeling

a) Gemaakt van gehard staal, oppervlaktebehandeling door hogetemperatuurspuiten, roestbestendig.

b) De ontwerpsloten uit één stuk kunnen kogelkleppen met kwartslag in de uit-stand zetten.

c) Gebruikt op kogelklepafmetingen van 6.35mm   (1/4 ") tot 25 mm   (1 "), gatdiameter is 3/8".

 

Onderdeel nr.

Omschrijving

SBVL01

Afmetingen: 82 mm x 55 m, gatdiameter: 11 mm

SBVL02

Afmetingen: 157 mm × 102 m, gatdiameter: 11 mm

SBVL02-2

Afmetingen: 157 mm × 102 m, gatdiameter: 7,5 mm

6 拷贝

LOTO beoordeling

Schatting is een uitstekende tool voor het upgraden van vergrendelde projecten. Pas nadat het vergrendelingstraining- en vergrendelingsproces is getest door de denk- en vindpraktijk van internationaal kanaal, kunnen we bepalen of het vroege werk succesvol is of niet. De trainingsoefeningen, vergrendelingsprocedures en vergrendelingsapparatuur worden beoordeeld om te bepalen of ze werken zoals bedoeld. Evaluatie is ook een goede gelegenheid om het Lockout-tagout-programma te verbeteren, omdat het gemakkelijker is om kwetsbaarheden te identificeren die niet direct zichtbaar zijn in de vroege stadia van de training.

OSH A heeft wetgeving geïntroduceerd om het Lockout tagout-programma gefaseerd te herzien. Mensen moeten deze regels volgen om een solide basis te leggen voor projectevaluatie en promotie. Projectbeoordeling zal minstens één keer per jaar worden uitgevoerd door een aangewezen persoon die niet direct gerelateerd is aan het proces dat wordt beoordeeld. Alle tijdens de beoordeling ontdekte afwijkingen moeten worden gecorrigeerd en de rollen van alle personeelsleden worden geverifieerd.

De beoordeling wordt ook geregistreerd, inclusief de datum van de beoordeling, het proces, de betrokken machine en de naam van de betreffende medewerker.

Projecten evolueren

Goede sluitprojecten zouden geleidelijk moeten evolueren. OSHA zal in de toekomst meer eisen stellen en strengere richtlijnen uitvaardigen, dus het is belangrijk om de vergrendelingsprogramma's van uw bedrijf actueel te houden.

Op dezelfde manier kan open communicatie met werknemers op alle niveaus ervoor zorgen dat sluitingsprojecten hun volledige potentieel bereiken. Een gesloten project dat communicatie stimuleert, is effectiever in het identificeren van de voor- en nadelen van een project dat niet afwisselend is. Alleen op deze manier kan het verder gaan, de minimale normen overschreden door de wet overschrijden en uiteindelijk een echt project worden voor de onderneming en de werknemers.


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze veiligheidsklepblokkering met een snelheid van 0,25 "tot 1", gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van uitsluitingsproducten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel aangepaste 0.25 '' tot 1 '' veiligheid standaard kogelventiel lockout-apparaten gemaakt in China voor een goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook het gratis monster.
Onderzoek