Groepsvak Lockout

Groepsvak Lockout
Productdetails

Onderdeel nr: LK02

Groep vergrendelenuit Box

Lockout hangslot opbergdoos zijn een geweldige oplossing voor het isoleren van de energiepunten wanneer een groot team werkt. Met behulp van een groepsvak lockout kunt u drastisch verminderen de hoeveelheid sloten vereist op een baan, limiet gewicht op elk punt van de energie door het elimineren van hasps, en het biedt een snel overzicht van die nog steeds werkt zonder het gaan naar elk punt van de energie.

Onze fractie lockout box is gemaakt van duurzaam staal met poedercoating. Deze vergrendelen-hangsloten opbergdoos heeft een master vergrendeling gat daarop, wat betekent dat het kan worden geopend alleen de basispagina hangslot wordt verwijderd door de meester persoon. Het heeft Engelse waarschuwingssignalen op, meestal het "lock-out voor veiligheid". Wij bieden OEM manufacturing service voor labelontwerp speciaal kan worden gemaakt. Deze draagbare metalen lockout kit kan omhoog herbergt 13 werknemers, met een master verantwoordelijke persoon. Als u meer personen wilt te lock-out van dit vak, kunnen veiligheid lockout hasps ook worden gebruikt.

Item

Beschrijving

Grootte

LK02

12 punt sloten met een master hangslot

L23.3 cm × W19. 5 cm × H9. 5 cm

Speciaal ontworpen volgens uw speciale wensen, onze groepsvak lockout gemaakt door één van de professionele fabrikanten en leveranciers in China - LOCKEY vanproducten lockout. U bent verwelkomd in groothandel aangepaste lockout groepsvak op goedkope prijs met onze fabriek in China gemaakt, en wij bieden ook de gratis monster.

Onderzoek