Gecombineerde Lockout opslag en Lockout groepsvak

Productdetails

LK05 LK06

Gecombineerde Lockout opslag en Lockout groepsvak


De gecombineerde Lockout opslag en Lockout groepsvak uit Lockey is een handige doos die kan worden gebruikt als een afsluitbaar opbergvak en een groep lockout compartiment.

 

Het gemaakt van Heavy-Duty staal, gepoedercoat voor gebruik van de anti-roest.

De groep lockout compartiment heeft doorzichtig venster met sleutelgat-sleuf


Een enkel slot gebruiken op elke besturingspunt van de energie en de toetsen plaats binnen het vak lockout. Elke werknemer plaatst hun individuele slot op het vak om te voorkomen dat niet-geautoriseerde toegang.


Elke werknemer moet in exclusieve controle, door het plaatsen van hun eigen hangslot op de vergrendeling doos met de sleutels tot de sluizen van de baan

Zolang elke één werknemer lock op de vergrendeling doos, kunnen niet de sleutels tot de sluizen van de baan voicemailsysteem worden geopend
 

Onderdeel nr.

Beschrijving

LK05

Gecombineerde Lockout opslag en Lockout groepsvak grootte 3180 mm × 190 mm × 150 mm

LK06

Gecombineerde Lock opslag en Lock groepsvak grootte 3810 mm × 2670 mm × 2290 mm


Speciaal ontworpen volgens uw speciale wensen, onze gecombineerde lockout opslag en lockout groepsvak gemaakt door één van de professionele fabrikanten en leveranciers van accountvergrendeling producten in China - LOCKEY. U bent verwelkomd in groothandel aangepaste gecombineerde lockout opslag en groep lockout vak gemaakt in China op goedkope prijs met onze fabriek, en wij bieden ook de gratis monster.
Onderzoek