Universele meerpolige stroomonderbrekervergrendeling

Productdetails

Universele meerpolige stroomonderbrekervergrendeling

CBL07


De universele meerpolige vergrendeling van de stroomonderbreker is ontworpen voor de meeste dubbele en drievoudige stroomonderbrekers. Deze vergrendelingsvergrendeling heeft een zeer duurzame, impact-gemodificeerde nylon constructie en is ANSI-gecertificeerd. Het heeft een tie bar ontwerp om beter te passen.


Draai gewoon de duimschroef vast om de brekervergrendeling stevig over de verbindingsstang te klemmen en plaats vervolgens het hangslot om te voorkomen dat de klem losraakt.


Dit is een ideale lockout om stroomonderbrekers te isoleren en te beveiligen om werknemers te beschermen tegen elektrische ongevallen tijdens onderhoud van apparatuur.

 

Deel NR.

Beschrijving

CBL07

1,05 "H x 1,25" W x 2,25 "D


Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze universele meerpolige zekeringblokkering gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van lockout-producten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel aangepaste universele meerpolige vermogenschakelaar lockout gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook de gratis monster.
Onderzoek