Multifunctionele 3,5 mm draadkabelvergrendeling

Multifunctionele 3,5 mm draadkabelvergrendeling
Productdetails

Deel nr.:CB07 CB07

Kabelvergrendeling

a)Gemaakt van duurzame ABS, met isolatie gecoate roestvrijstalen kabel.

b)Ontworpen om een verscheidenheid aan energieisolatiepunten en moeilijk te beveiligen mechanische apparaten effectief te vergrendelen. Verkrijgbaar met verwisselbare kabels, twee kabeldiameter naar keuze: 3,5 mm en 5mm.

c)Accepteert maximaal 5padlocks voor meerdere lock-out toepassingen.

d)Kabellengte en kleur kunnen worden aangepast.

 

Deel nr.

Beschrijving

CB07-3,5

Kabeldiameter 3,5 mm, lengte 2,4 m

CB07-5

Kabeldiameter 5mm, lengte 2,4 m

Goede uitvoering loto-project

De andere dag, mijn vriend Bob belde en vroeg me hoeveel sloten nodig zou zijn voor de fabriek om de vergrendelde LOTO-programma uit te voeren. Ik lachte. Waarom moest het bedrijf het LOTO-programma implementeren? Bob antwoordde en zei tegen hen, na het bedrijf risico's veroorzaken vals alarm ongeval voorgedaan, de tijd om een onderhoudspersoneel om apparatuur te werken binnen een huiswerk, maar ik weet niet iemand aan een andere post exploitanten in het onderhoud van apparatuur apparaat, gelukkig, onderhoudspersoneel op het moment dat de locatie nog ruimte voor noodhulp, godzijdank! Tijdens de evaluatie werd een consensus bereikt over het feit dat gevaarlijke bronnen moeten worden afgesloten en geïsoleerd voordat het onderhoud werd onderhouden. Echter, Bob's baas vond het bovenstaande gevaar weer in het proces van onderhoud van apparatuur tijdens het veld inspectie onlangs. Hij hoopte de controle op het veiligheidsmanagement te verbeteren door vergrendeling, dus dacht hij aan mij.


Vanuit eerdere werkervaring en feedback van klanten worden veel LOTO-projecten gestart onder dergelijke omstandigheden, dat wil zeggen dat de senior leiders dringend belang moeten hechten aan veiligheid.


Het ongeval, met name het ongeval, iedereen die het ongeval heeft meegemaakt, ongeacht de betrokken eer of het betrokken personeel, naast het ongeval dat zich bedroefd voelde, zal ook het vervolgongeval zijn om de zaken te behandelen die druk zijn. Volgens de tijdreeks van het ongeval zouden mensen idealiter denken dat als de veiligheidscontrole in een bepaalde belangrijke stap voor het ongeval kan worden uitgevoerd, zoals het gebruik van LOTO om de gevaarlijke energiebron te controleren, alle ongevallen kunnen worden vermeden, dus het vergrendelen van de gevaarlijke energiebron met een slot is een onmisbaar onderdeel van LOTO. Maar kunnen sloten alleen al een goede uitvoering van het LOTO-project zijn? Het is niet genoeg. In werkelijkheid veel fabrieken zijn al LOTO lock en management programma, maar is nog steeds in de uitvoering zal leiden tot een ongeval als gevolg van verwaarlozing LOTO, sommige bedrijven hebben een LOTO slot voor het niet ondersteunen synchroon na uitgerust met een compleet controlesysteem in plaats van oorzaak moeten de illusie van energie isolatie lock management te voltooien, namelijk vorm wat wij noemen "val" veiligheid organisatie. Daarom is het moeilijk om het succes van loto-promotie te vatten als een enkele factor, zoals het gebruik van sluizen, maar het ontbreken van sluizen kan gemakkelijk leiden tot ongelukken veroorzaakt door het isolatiefalen van gevaarlijke energiebronnen.

Onderzoek