Visvormige kabelvergrendeling Afsluitkleppen

Visvormige kabelvergrendeling Afsluitkleppen
Productdetails

Onderdeelnr .: CB04

Economische visvormige kabelvergrendeling

a) Slotlichaam: gemaakt van ABS, met staalkabel met isolerende kunststofcoating.

b) Accepteert maximaal 6 hangsloten voor meerdere lockout-toepassingen.

c) Kabellengte en kleur kunnen worden aangepast.

d) Bevat goed zichtbare, herbruikbare beschrijfbare veiligheidslabels. De lengte van labels kan worden aangepast.

Onderdeelnr.

Beschrijving

CB04

Kabeldiameter 3,8 mm, lengte 2 m

CB04_03

Absolute energie-isolatie voor personen die besloten ruimtes betreden

Wanneer personeel verzegelde opslagtanks, containers, diepe putten en andere besloten ruimtes moet betreden, is het noodzakelijk om absolute energie-isolatie voor deze opslagtanks, containers en andere apparatuur te implementeren, om potentiële externe energiegevaren volledig te scheiden van personeel in de besloten ruimte en zorg voor de veiligheid van personeel in de besloten ruimte. De meest gebruikte methoden voor absolute isolatie zijn als volgt:

A) Isolatiemethode voor demontage van pijpleidingen is het verwijderen van een deel van de korte pijp uit alle inlaat- en uitlaatpijpleidingen in een besloten ruimte om absolute scheiding van potentiële bronnen van gevaar te bereiken. De fysieke breuk moet zo dicht mogelijk bij een uiteinde van het vat worden verwijderd en, indien mogelijk, moeten de openingen van alle pijpleidingen worden gesloten met de juiste specificatie van de blinde flens. Alle afvoerverbindingen met de besloten ruimte (indien geïnstalleerd) moeten volledig worden afgesneden en de open uiteinden worden afgedicht met blinde flens.

B) partitie en dubbelblinde methode, is een combinatie van dubbel blok en legen, en steek de blinde flens in, de methode is om de lijn in en uit de twee regelkleppen te sluiten en het medium tussen de twee klep te dumpen, in Om de blinde flens in te voegen om absolute isolatie te bereiken, moeten tijdens het isolatieproces de juiste specificaties voor de blinde flens worden gekozen, de luchtdichte verbindingscontainers moeten volledig worden afgesneden van alle uitvallen en het open uiteinde van de blinde flensafdichting.


Onderzoek