5 mm kabelvergrendeling uit

5 mm kabelvergrendeling uit
Productdetails


Onderdeelnr .:CB 07

Kabelvergrendeling

a) 0010010 nbsp;Gemaakt van duurzaam ABS, met isolatie gecoate roestvrijstalen kabel.

b) 0010010 nbsp;Ontworpen om verschillende energie-isolatiepunten en moeilijk te beveiligen mechanische apparaten effectief te vergrendelen. Verkrijgbaar met verwisselbare kabels, twee kabeldiameters naar keuze: 3. 5 mm en {{3 }} mm.

c) 0010010 nbsp;Accepteert maximaal 5 hangsloten voor toepassing met meerdere vergrendelingen.

d) 0010010 nbsp;Kabellengte en kleur kunnen 0010010 nbsp; aangepast zijn.

0010010 nbsp;

Onderdeel nr.

Omschrijving

CB07-3. 5

Kabeldiameter 3. 5 mm, lengte 2. 4 m

CB07-5

Kabeldiameter 5 mm, lengte 2. 4 m

Wat moet er gebeuren aan de oppervlakte van het veiligheidsslot?0010010 nbsp; In het productieproces van veiligheidssloten moet ook het oppervlak worden behandeld. Als de oppervlaktebehandeling niet aanwezig is, bewijst het ook dat het geen betere kwaliteit heeft, dus wat voor soort oppervlaktebehandeling is vereist voor dit slot? De eerste is het kleurproces, omdat er veel sloten zijn die aan de opvallende eisen moeten voldoen. Onder verschillende gebruiksomgevingen moeten ze dienovereenkomstig alert zijn en dit moet worden ingekleurd. Alleen op deze manier zal het gemaakt worden. Kan betere eisen stellen, dus dit is erg belangrijk.


Bovendien heeft het, vooral op het oppervlak, ook wat grafische verwerking nodig. Onder verschillende omstandigheden zullen bepaalde aspecten van grafische weergave onvermijdelijk worden weergegeven, die niet alleen als waarschuwing dienen, maar ook een overeenkomstige rol spelen. Bedieningstips. Daarom is het noodzakelijk om ermee om te gaan en de verwerking van de volledige afbeelding moet aan de overeenkomstige normen voldoen. Als het niet aan de bijbehorende eisen kan voldoen, is het voor de gebruiker moeilijk om zijn eigen tevredenheid te hebben, dus relatief gezien is dit punt ook belangrijker, maar het hangt ook af van de fabrikant.


Naast het bovenstaande moet het bij de productie van veiligheidssloten ook op het oppervlak worden verzinkt. Omdat het in de productieomgeving zijn eigen instabiliteit heeft en sommige corrosief zijn. Als het niet in termen van behandeling wordt behandeld, zal het moeilijk zijn om een ​​goed leven te leiden als het wordt gebruikt. Daarom is de oppervlaktebehandeling op dit gebied ook erg belangrijk, maar verschillende fabrikanten zullen verschillende behandelingsprestaties hebben en sommige fabrikanten zullen moeite hebben om de overeenkomstige kwaliteit in de behandeling te bereiken, wat het uiteindelijk voor gebruikers moeilijker zal maken om een ​​betere tevredenheid te hebben tijdens gebruik Daarom moeten gebruikers ook de fabrikant kiezen.Onderzoek