4 mm staaldraadvergrendeling

4 mm staaldraadvergrendeling
Productdetails

Onderdeelnr .:   CB01-4

Verstelbare stalen kabelvergrendeling

a) Slotlichaam: gemaakt van ABS, bestand tegen chemicaliën.

b) Kabel: stevige, flexibele meerstrengige stalen kabel, met doorzichtige plastic isolatiecoating.

c) Kabellengte kan worden aangepast.

d) Accepteert maximaal 4 hangsloten voor meerdere lockout-toepassingen.

e) Bevat goed zichtbare, herbruikbare, beschrijfbare veiligheidslabels. Kan aangepast worden.

f) Ideaal voor het vergrendelen van meerdere stroomonderbrekingspanelen en vergrendeling van poortkleppen naast elkaar.

 

Onderdeelnr.

Beschrijving

CB01-4

Kabeldiameter 4 mm, lengte 2 m

CB01-6

Kabeldiameter 6 mm, lengte 2 m


CB01-4_03

Vereisten voor mechanische isolatie

Selectie van isolatiemethode voor processtroom

A) isolatie met één klep, d.w.z. de isolatie-eisen van apparatuur worden gerealiseerd door een enkele klep te sluiten bij de inlaat en uitlaat van apparatuur, voorzieningen en apparaten. Geschikt voor isolatie van systemen met lage isolatieniveau-eisen, zoals isolatie van stoomsystemen met inlaat- en uitlaatpijpafmetingen en onbeperkte mediumdruk; De diameter van de buis is niet beperkt en de stroomopwaartse druk is niet hoog zeewater, vuurwater, koelwater en isolatie van andere pijpleidingen; En de isolatie van niet-toxisch gasmediumsysteem met lagere pijpleidingsdruk (minder dan 1MPa) en onbeperkte buisdiameter.

B) isolatie- en ontlaadmethode met dubbele klep, dat wil zeggen een isolatiemethode door de dubbele isolatieklep te gebruiken die de inlaat en uitlaat van apparatuur, voorzieningen en apparaten sluit en tegelijkertijd het medium tussen de twee kleppen vrijgeeft. Geschikt voor de isolatie van ontvlambaar vloeibaar mediumsysteem met lagere pijpleidingsdruk (minder dan 0,2 mpa) en kleinere buisdiametergrootte (minder dan 25,4 mm); Isolatie van niet-toxisch gasmediumsysteem met hoge pijpleidingsdruk (meer dan 1MPa) en onbeperkte buisdiameter; En andere soorten media, in het bijzonder leidingdiameter en isolatie van het druksysteem.

C) isolatie met één klep plus blinde plaat, d.w.z. een enkele isolatieklep wordt gebruikt om de inlaat en uitlaat van apparatuur, voorzieningen en apparaten te sluiten, en het medium in de pijpleiding wordt geleegd om het inbrengen van de blinde plaat te vergemakkelijken om het ultieme doel van isolatie van apparatuur bereiken. Geschikt voor isolatie van middelgrote systemen zoals zeewater met hoge pijpleidingsdruk (> 1.7mpa) en onbeperkte pijpgrootte; Isolatie van ontvlambare vloeistoffen, gassen en giftige gasmediasystemen zonder pijpdruk of groottebeperkingen.

Speciaal ontworpen volgens uw speciale vereisten, onze 4 mm staaldraadvergrendeling gemaakt door een van de professionele fabrikanten en leveranciers van vergrendelingsproducten in China - LOCKEY. U bent welkom bij groothandel op maat gemaakte 4mm staaldraadvergrendeling gemaakt in China tegen goedkope prijs met onze fabriek, en we bieden ook de gratis sample.
Onderzoek