sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Lockey Safety Products Co., Ltd is een professionele fabrikant gespecialiseerd in het produceren van alle soorten lockout veiligheidsproducten. We zijn gebaseerd op de productie van goede lockout tagout producten om te helpen met het vermijden van industriële ongevallen, die worden veroorzaakt door de onverwachte energization of opstarten van machines en uitrusting door het ongecontroleerd vrijkomen van energie. Wij biedt een breed scala van accountvergrendeling apparaten en tagouts die betrekking hebben op meest mechanische en elektrische toepassingen, met inbegrip van veiligheid hangslot, ventiel lockout, lockout hasp, elektrische vergrendeling, kabel lockout, lockout kit en station, enz. Al onze producten worden vervaardigd volgens de ISO-standaard en ANSI standaard.

We hebben onze onderzoeks- en ontwikkelingsteam om verschillende soorten veiligheid lockout producten en oplossingen aan onze speciale klanten voldoen.

We gericht op goede dienstverlening op basis van onze veiligheid LOTO producten. Goede credit en wederzijdse voordelen zijn wat we volgen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd in een van onze producten bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij beloven te leveren producten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en tevreden diensten voor u.